Ulkomaalaus

Oulu ja Kempele

Mielessä Talon UlkoMaalaus?

Tarjoamme sinulle Talon Ulkomaalauksen Oulun seudulla edullisesti ja tehokkaasti, laatua unohtamatta.

Olemme kahden reippaan nuoren miehen parivaljakko, joka tarjoaa talon ulkomaalauksia Oulun ja Kempeleen alueella. Maalaamme talon lisäksi myös muut piharakennukset sekä esimerkiksi aidat. Toiminimiemme ansiosta voimme tarjota maalauksen taloosi, aitaasi tai muuhun rakennukseesi reiluun hintaan, reilulla meiningillä. Teemme talon ulkomaalaukset tehokkaasti, laadukkaasti ja kokemuksella. Maalaustyöllämme on aina kahden vuoden takuu. Saat hyödynnettyä tekemästämme työstä kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennys on 40% työn hinnasta (Lue lisää kotitalousvähennyksestä: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/ ).  Talon maalausurakkaan kuuluu ennen talon maalausta tehtävät esitoimenpiteet parhaan mahdollisen maalausjäljen saamiseksi, itse ulkomaalaus sekä lopputoimenpiteet, jotta maalauspaikka jää siistiksi. Olemme edullinen ja luotettava valinta talosi maalaukselle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan maalauksesta lisää!

HUOM! nyt koronavirusepidemian vuoksi voimme halutessasi tehdä tarjouksen talosi ulkomaalauksesta myös täysin etänä. Ota yhteyttä, ja keskustellaan haluamastasi maalausurakasta lisää! 

Ennen talon maalausta

Seinien puhdistus liasta

Puhdistamme seinät liasta ja pölystä ennen maalausta, jotta saamme maalaustuloksesta mahdollisimman hyvän. Seinien puhdistus ennen talon maalausta tehdään pesemällä ja harjaamalla.

Hilseilevän maalin rappaaminen

Rappaamme hilseilevän maalin pois ennen talon maalausta, jotta maali tarttuu hyvin seinään ja pysyy hyvänä pitkään.

Homepesu tarvittaessa

Jos seinässä ilmenee hometta, teemme seinälle homepesun.

Asialliset suojaukset

Talon maalausta ennen suojaamme sellaiset pinnat, jotka ovat alttiita maaliroiskeelle. Esimerkiksi terassit, ikkunanlistat ja ovenkahvat suojataan tarvittaessa.

Talon maalaustyöt

Talon seinien maalaus

Teemme laadukkaan talon maalauksen haluamallasi tavalla. Talon maalaus suojaa taloasi, nostaa talosi arvoa ja tekee julkisivusta komean. Teemme maalauksen aina tehokkaasti unohtamatta tarkkaa ja laadukasta jälkeä.

Jälkien siivoaminen

Emme halua jättää sinua yksin suojamuovien ja tyhjien maalisankkojen kanssa, vaan huolehdimme pois kaiken mitä olemme tuoneet tontillesi.

Lopputarkastus asiakkaan kanssa

Käymme lopuksi kanssasi kohteen läpi. Lopputarkastuksessa katsotaan yhdessä, että talon maalaustyöt on suoritettu sopimuksen mukaan, työnjälki on hyvä, ja paikat jäävät siistiin kuntoon.

Hyvä mieli

Teemme kaikkemme, jotta asiakkaalle jää työstämme hyvä mieli 🙂 

Referenssejä

muutama esimerkkikuva maalauskohteistamme.

Maalaustarina

Miten tyypillinen maalausprojekti eteni?

Tarjouspyyntö maalauksesta

Saimme tarjouspyynnön 150 neliöisen omakotitalon ensimaalauksesta. Talo oli jo pari vuotta vanha, ja oli talotehtaan haalistuneella maalipinnalla.

Sovimme maksuttoman arviointikäynnin puhelimitse jo seuraavalle päivälle heti tarjouspyynnön tultua. Samalla kartoitimme tilannetta ja keskustelimme asiakkaan toiveista maalausurakan suhteen.

Maalauksen arviointikäynti

Arviokäynnillä kiersimme kohteen yhdessä asiakkaan kanssa ja listasimme sen erityispiirteitä ja muuta relevanttia urakkaa ajatellen. Asiakas välitti sähköpostitse vielä mittapiirrokset kohteesta maalimäärän arviointia varten. Sovimme että tarjous laitetaan seuraavaan päivään mennessä. Käynnillä esittelemme vaihtoehdot kohteen yksityiskohdat huomioon ottaen. Esimerkiksi valittava maali, suojaustarpeet ja työn ajankohdan käymme läpi käynnillä asiakkaan kanssa. Tässä urakassa maaliksi valikoitui Teknoksen Nordica Classic sen pitkän, jopa 15 vuoden kestoiän vuoksi.

Tarjous

Teimme tarjouksen työstä samana päivänä. Asiakas vastasi tarkentavin kysymyksin tarjoukseen ja vastauksen saatuaan hyväksyi sen. Asiakkaan mukaan hintamme oli muihin tarjouksiin verrattuna kilpailukykyinen ja ammattitaitomme vakuutti hänet.

Urakan aloitus, tiistai

Urakan toteuttamisajankohdaksi valikoitui kesäkuu, jolloin on otolliset olosuhteet. Ensimmäisenä päivänä pesimme huolellisesti koko maalattavan pinta-alan, rappasimme irtoavaa maalia sekä suojasimme seuraavan päivän maalauksia varten. Pesussa kului kahdella miehellä aikaa noin 4 tuntia.

Maalauspäivät, keskiviikko ja torstai

Seuraavana kahtena päivänä maalasimme kädet sauhuten talon seinäpinta-alaa, sekä räystäitä ja ikkunanpieliä, sivu kerrallaan edeten. Urakan kolmannen päivän iltana olimme maalanneet noin puolet koko kohteesta.

Joustavuus, perjantai

Neljäntenä päivä asiakas esitti viimehetken toiveen, että voisiko terassin puoleista seinää saada valmiiksi ennen viikonloppua, kun oli tulossa vieraita nauttimaan kesästä. No se tietysti onnistui. Teimme työparin kanssa muutama tuntia pidempään töitä ja saimme koko terassin puoleisen talon maalatuksi asiakkaan toiveen mukaisesti.

Viimeistely ja loppusiivous, maanantai

Viidentenä päivänä maalasimme urakan loppuun ja teimme loppusiivouksen. Vielä ennen urakalta poistumista teimme asiakkaan kanssa kierroksen kohteessa ja tarkistimme kaikki sovitut yksityiskohdat ja että jälki oli asiakkaalle mielekästä. Asiakas kehui jälkeä ja kiitteli kovasti tehokkaasta työstä.

Haluatko yhtä sujuvasti etenevän maalauksen taloosi? Helpoimmalla pääset, kun soitat meille tai jätät yhteydenottopyynnön.

Oulun maalareiden talon maalaaja Jaako Tuomivaara Oulusta.

Jaako Tuomivaara

Maalari

040 665 0682

Oulun maalareiden talon maalaaja Jeremia Tuomivaara Oulusta.

Jeremia Tuomivaara

Maalari

040 350 3552

Haluatko tietää lisää talon Ulkomaalauksesta?

Jätä yhteystietosi alle

Tai soita : 040 665 0682

Milloin talosi, aitasi tai muu rakennuksesi tarvitsee maalausta?

maalaus on sekä seinän hyvinvoinnin, että talon ulkonäön kannalta fiksu toimenpide.

Talon maalaustarpeen näkee suhteellisen helposti päällepäin.  Maalaus on hyvä tehdä silloin, kun maalipinta ei näytä enään raikkaalta, ja se täytyy tehdä silloin jos maalipinta jo rapisee pois, mikäli haluaa pitää talon seinät hyvässä kunnossa. Talo on hyvä maalata noin 10 vuoden välein, mutta hyvin maalattuna talo pysyy hyvänä pidempäänkin. Jos maalipinta rapisee tai hilseilee pois, on se jo selvä merkki talon maalauksen tarpeesta. Mitä aiemmin talon maalaa, sen helpommalla urakalla yleensä pääsee. Rapistunut maali täytyy rapata pois, ja maalata uusi pinta päälle. Mitä enemmän maalipinta on rapistunut, sitä todennäköisemmin seinään on myös voinut pesiytyä hometta, joka taas vaatii homepesun. Pienesti hilseilevään talon maalauksen esityöt eivät vaadi yleensä erityisen paljoa enempää aikaa, mutta kokonaan rapistunut maalipinta tuokin sitten jo enemmän lisätyötä. Tästäkin kuitenkin selvitään vielä hienosti! Jos seinässä on jo hilseilevää maalia, suositteleen talon maalausta kuitenkin heti, jotta seinät eivät vaurioidu lisää.  Talon maalauksen pohjatyöt vievät yleensä talon koosta ja kunnosta riippuen noin päivän, jonka jälkeen talo voidaan maalata. Jälleen urakan koosta riippuen, talo saadaan yleensä jo muutamassa päivässä kuntoon. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan talosi tai muun rakennuksesi maalauksesta lisää.