Ulkoverhousmaalaukset

Oulun ja Kempeleen alueella

Mielessä Ulkoverhouksen Maalaus?

Tarjoamme maalauksen sinulle edullisesti ja tehokkaasti, laatua unohtamatta.

Olemme kahden reippaan nuoren miehen parivaljakko, joka tarjoaa ulkoverhousmaalauksia Oulun ja Kempeleen alueella. Toiminimiemme ansiosta voimme tarjota ulkoverhousmaalauksen taloosi tai muuhun rakennukseesi reiluun hintaan, reilulla meiningillä. Teemme maalaukset tehokkaasti, laadukkaasti ja kokemuksella. Maalaustyöllämme on aina takuu. Saat hyödynnettyä tekemästämme työstä kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennys on 50% työn hinnasta.  (Lue lisää kotitalousvähennyksestä: https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/ )  Ulkoverhousmaalausurakkaan kuuluu ennen maalausta tehtävät esitoimenpiteet parhaan mahdollisen maalausjäljen saamiseksi, itse ulkoverhousmaalaus sekä lopputoimenpiteet, jotta maalauspaikka jää siistiksi. Olemme edullinen ja luotettava valinta talosi maalaukselle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää maalauksesta! 

Ennen ulkoverhousmaalausta

Seinien puhdistus liasta

Puhdistamme seinät ennen talon maalausta liasta ja pölystä, jotta saamme maalaustuloksesta mahdollisimman hyvän. Seinien puhdistus ennen ulkoverhouksen maalausta tehdään pesemällä ja harjaamalla.

Hilseilevän maalin rappaaminen

Rappaamme hilseilevän maalin pois ennen maalaamista, jotta maali tarttuu hyvin seinään ja pysyy hyvänä pitkään.

Homepesu

Jos seinässä ilmenee hometta, teemme seinälle homepesun.

Asialliset suojaukset

Ulkoverhousmaalausta ennen suojaamme sellaiset pinnat, jotka ovat alttiita maaliroiskeelle. Esimerkiksi terassit, ikkunanlistat ja ovenkahvat suojataan tarvittaessa.

Ulkoverhousmaalaustyöt

Seinien Ulkoverhousmaalaus

Teemme laadukkaan talon maalauksen haluamallasi tavalla. Talon ulkomaalaus suojaa taloasi, nostaa talosi arvoa ja tekee julkisivusta komean. Teemme maalauksen aina tehokkaasti unohtamatta tarkkaa ja laadukasta jälkeä.

Jälkien siivoaminen

Emme halua jättää sinua yksin suojamuovien ja tyhjien maalisankkojen kanssa, vaan huolehdimme pois kaiken mitä olemme tuoneet tontillesi.

Lopputarkastus asiakkaan kanssa

Käymme lopuksi kanssasi kohteen läpi. Lopputarkastuksessa katsotaan yhdessä, että maalaustyöt on suoritettu sopimuksen mukaan, työnjälki on hyvä, ja paikat jäävät siistiin kuntoon.

Hyvä mieli

Teemme kaikkemme, jotta asiakkaalle jää työstämme hyvä mieli 🙂 

Oulun maalareiden talon maalaaja Jaako Tuomivaara Oulusta.

Jaako Tuomivaara

Maalari

040 665 0682

Oulun maalareiden talon maalaaja Jeremia Tuomivaara Oulusta.

Jeremia Tuomivaara

Maalari

040 350 3552

HAluatko tietää lisää ulkoverhousmaalauksesta?

Jätä yhteystietosi alle

Tai soita : 040 665 0682